Nakon poraza u ‘Potjeri’ lovac se ustao i razbijao po TV setu

Lovac u britanskoj inačici kviza ‘Potjere’ Mark Labbett teško je podnio poraz od ekipe u završnoj potjeri, javio je HuffingtonPost. Ovaj poznati Britanac nasuprot sebe imao je dobru ekipu, koja ga je na koncu i pobijedila te su zaradili 21.000 funta.

Inače nakon ovakvog scenarija lovac čestita igračima, kiselo se nasmiješi i slijedi odjavna špica, ali… Mark nije bio raspoložen za to. Ustao je, rekao “ja odlazim”, a onda je počeo razbijati po setu.

Zbog svojeg ponašanja ispričao se preko društvenih mreža.

– Ispričavam se djeci koja su ovo gledala, ovo nije način kako se podnosi poraz. Žao mi je ako sam nekog uznemirio. Moje mentalno stanje prije emisije je bilo malo ‘poljuljano’, a nije pomoglo ni što sam nasuprot sebe imao dobru ekipu – poručio je lovac.

Podršku su mu pružile kolege iz emisije.

– Ne trebaš se ispričavati što si se ponašao ljudski. Set pitanja je bio jako težak – poručio mu je kolega ‘lovac’ Paul SInha.

U emisiji se Labbett ‘poskliznuo’ na pitanju oko TV serija. Umjesto točnog odgovora “Star trek”, on je rekao “Star track”, s tim je iznenadio, ali i iživcirao samog sebe, pa su kola krenula nizbrdo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.