Ed Sheeran i Elton John snimili su humanitarni božićni spot po uzoru na film ‘Zapravo ljubav’

Elton John (74) i Ed Sheeran (30) o božićnoj su pjesmi razgovarali još prije godinu dana, a u petak će ju premijerno prikazati. Ed je na svom Instagramu podijelio isječke iz spota na kojem se vide kostimi i božićni ugođaj. 

– Pošle godine me nazvao moj prijatelj Elton John i predložio mi da zajedno snimimo božićnu pjesmu na što sam ja odgovorio ‘možda 2022.’ – snimio se Ed kako na plakatima objašnjava kako je došlo do pjesme pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO:

– Iako sam to rekao, refren pjesme bio je gotov istoga dana, i evo nas sad ovdje, pjesma izlazi u petak i ima jako puno zvončića u njoj – napisao je pokazujući plakate upravo Eltonu.

U opisu videa objasnio je da će svi prihodi od božićnog perioda biti donirani u njihove humanitarne zaklade i udruge, ‘Ed Sheeran Suffolk Music Foundation’ i ‘Elton John AIDS Foundation’.

– Odlično samo se zabavili na snimanju, a video izlazi u petak.

U videu se izmjenjuju Ed i Elton u različitim božićnim modnim kombinacijama, a čini se da je Sheeran u jednom trenutku odjenuo i haljinu. Koristili su najviše crveno zelene kombinacije, a bilo je i šljokica, zvončića i raznih božićnih dodataka.

Kao inspiraciju za spot koristili su romantični film iz 2003., ‘Zapravo ljubav’, u kojem glavni lik također izmjenjuje plakate s porukama.

– Fantastični ste, ne mogu dočekati – napisao je jedan od obožavatelja, a videi su zajedno prikupili više od 4 milijuna pregleda u jednom danu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.