Spektakularni povratak: Fjodor brutalno nokautirao Johnsona!

Legendarni ruski borac Fjodor Jemjeljanenko (45) vratio se u kavez nakon dvije godine izbivanja. Spektakularnim nokautom na Bellatoru 269 u Moskvi zaustavio je bivšeg UFC borca, Amerikanca Tima Johnsona (36) u prvoj rundi.

Oba borca krenula su vrlo oprezno u borbu pa smo prvu razmjenu vidjeli tek nakon jedne minute prve runde. Fjodor je dobro ušao u napad, ali Johnson je obranio pokušaj.

Borci su se razdvojili, a onda je sijevnuo nokaut – Johnson je promašio desni kroše i naletio na kontru. Fjodor ga je fantastično namjestio lijevim krošeom pa brutalno nokautirao desnim u bradu. Johnson je izgubio tlo pod nogama, pao kao pokošen i priči je bio kraj. Srećom, brzo se pridigao i došao svijesti pa nije bilo potrebe za medicinskom intervencijom.

Fjodor i Johnson su se zagrlili nakon borbe i pozdravili.

Svevremeni ruski borac ovog je ljeta potpisao ugovor s Bellatorom na dvije borbe.

– Plan za iduću borbu ovisi o planovima Bellatora, odnosno o njihovoj odluci. Ako se odluče održati priredbu an određenoj lokaciji, bit ću zainteresiran. Sport je sport i rezultat ove borbe neće promijeniti ili utjecati na moje mišljenje. Moji životni planovi se ne mijenjaju – zaključio je Fjodor uoči borbe s Johnsonom sugeriravši da još uvijek nismo vidjeli sve od njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *