Pogledajte kako je Pejić srušio protivnika, ali i kako je ostao ležati nakon borbe

FILIP Pejić nije uspio pobijediti KSW-ovog debitanta Daniela Rutkowskog u borbi koja je održana u večernjim satima subote tijekom promocijine priredbe 64. Vlasnik titule prvaka FEN i Babilon promocija na izvrstan je način ušao u najjaču europsku borilačku promociju pokazavši već na samom startu da za njega ondje ima mjesta.

Ipak, malo je nedostajalo da Rutkowski upiše poraz već na samom startu meča. Takav dojam sjajnim ulaskom u borbu ostavio je Pejić nakon što je koljenom u glavu pogodio suparnika, a onda ga u nju naciljao s nekoliko povezanih jakih udaraca.

Sve to otrpio je poljski borac, izvukao se iz još jedne neugodne situacije u prvoj rundi, a onda u drugoj sjajnim udarcem noge nanio Pejiću novi poraz. Hrvatskom borcu pobjeda u ovom meču nudila je dobru poziciju da se približi borbi za pojas, ovim porazom to si je otežao.

Pejić je poražen nakon što je primio snažan udarac u glavu lijevom nogom. Odmah je pao, a Rutkowski mu je još stigao zadati i novi udarac prije nego je borba opravdano prekinuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *