Paris sastavila listu vjenčanih poklona koje želi: Vaze, posuđe i ukrasi vrijedni 390 tisuća kuna

Reality zvijezda i bogata nasljednica Paris Hilton (40) uskoro se udaje za poduzetnika Cartera Reuma (40). Vjenčane darove koje će joj pokloniti njezini gosti odabrala je u Gearys Beverly Hillsu, a strani mediji su se raspisali o luksuznim predmetima koji su se našli na njezinoj listi želja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hilton od gostiju traži mnogo kristalnih predmeta za uređenje kućanstva, kao i srebrni okvir za slike Buccellati vrijedan više od 20 tisuća kuna.

Poželjela je i skupocjeni svijećnjak u obliku svjetiljke koji košta 7 884 kuna, kao i kristalnu figuricu medvjeda vrijednu 2391 kuna. 

Nasljednica svoju kuhinju želi opskrbiti poslužavnikom od oraha vrijednim 6 365 kuna, kristalnim stalkom za kavijar koji košta 6462 kuna te Baccarat čašom za šampanjac Baccarat vrijednom čak 6 398 kuna.

Na listi Parisinih želja našlo se čak osam Hermes kompleta posuđa ‘Mosaique Au 24 Platinium’, koji ukupno vrijede gotovo 65 tisuća kuna.

Paris je tijekom gostovanja na ‘The Tonight Show’ otkrila je da će se presvući čak deset puta tijekom vjenčanog vikenda.

– Bit će to poput trodnevne afere. Imam puno toga isplanirano – rekla je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *