Najskuplji staredown u povijesti KSW-a: Soldić protiv Khalidova već krajem godine u Gliwicama!

Osjećam se odlično, malo sam nervozan, ipak je on legenda. Borimo se u prosincu i teko sam radio da dođem do ovog mjesta gdje sam sad, rekao je Roberto Soldić prije sučeljavanja s legendom organizacije Mamedom Khalidovim koji je smirivao uzbuđenog hrvatskog borca.

U hrvatskim je medijima došlo do pomutnje i mišljenja kako će se na ‘KSW 64’ boriti Roberto ‘Robocop’ Soldić (26, 19-3) i Mamed Khalidov (41, 35-7-2) za titulu srednje kategorije, ali oni se na spomenutoj priredbi nisu borili, već odradili ‘najskuplje sučeljavanje u povijesti KSW-a’.

A kako je objavila poljska organizacija, prvak velter kategorije iz Hrvatske borit će se protiv poljskog Čečena za titulu srednje kategorije u poljskim Gliwicama na ‘KSW 65’ priredbi 18. prosinca! Da, da, neće to biti početkom iduće godine kako se nagađalo, već će Poljaci vjerojatno i najjačom priredbom završiti 2021. godinu.

A sigurno je da će i bivši prvak perolake kategorije Salahdine Parnasse (23, 15-1-1) pokušati vratiti titulu protiv Daniela Torresa (27, 12-4) koju je izgubio u siječnju ove godine kad ga je Španjolac nokautirao laktom. Nakon toga je Francuz pobijedio našeg Filipa ‘Nitra’ Pejića (29, 15-6), a Torres se nije borio skoro godinu dana.

Bilo kako bilo, čeka nas zasigurno uzbudljiv fight card u Gliwicama, a tko zna čija bi se još imena mogla tamo naći na spektakularnoj priredbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *