Muškarac na Siciliji pronašao kreditnu karticu slavnog glumca, policija nije mogla vjerovati

Policajci sicilijanskog ljetovališta Mondella bili su u nevjerici kada im je muškarac iz Palerma predao izgubljenu kreditnu karticu na kojoj je pisalo – Harrison Ford. Srećom po američkog glumca odlučili su istražiti gubitak kartice.

Zvijezda Indiana Jonesa (79) trenutačno snima najnoviji nastavak Indiane Jonesa na Siciliji i doista je izgubio kreditnu karticu, objavila je policija Mondella u subotu na Facebooku.  

Američki glumac u četvrtak je odabrao ljetovalište Mondello da bi ondje proveo nekoliko sati u stankama od napornog snimanja.

No glumca su odmah okružili brojni obožavatelji zbog čega je potražio sklonište u jednome klubu u mjestu, a u strci koja je nastala izgubio je kreditnu karticu.

Dokument je pronašao muškarac iz Palerma te ga je odmah predao policiji. U roku od nekoliko minuta policajci su uspjeli pronaći vlasnika, a uistinu se radilo o Harrisonu Fordu.

Slavni glumac je bio u klubu u koji se ‘skrio’ od nasrtljivih obožavatelja, a prisutni kažu da je bio ugodno iznenađen brzinom kojom mu je vraćena kartica te da mu je laknulo. 

U znak zahvale pozirao je s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.  

VIDEO: Alec Baldwin na filmskoms etu pucnjem iz rekvizita ubio snimateljicu i ranio redatelja 
Glumica
Lana Gojak o seriji ‘Ne daj se, Nina’: ‘Nadam se da neću imati 90 godina i da će to i dalje biti serija po kojoj sam najpoznatija’


Zagreb: Dizajnerski dvojac ELFS održao modnu reviju u reciklažnom dvorištu Žitnjak


‘Go slow, go green’
Dizajnerski dvojac ELFS predstavio kolekciju jesen/zima 2021: Na reviju došla brojna poznata lica


Alec Baldwin


DRAMA NA SNIMANJU
Objavljena snimka poziva u pomoć nakon što je Baldwin ustrijelio snimateljicuLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *