HRVATSKA SUPER LIGA Dubrovnik osvojio u Splitu prvi set, ali bodovi ostali s onu stranu Brda

Ogled dva sastava bez boda u prva tri kola pripao je domaćinu, splitska Brda su s 3:1 (25:20, 22:25, 25:18, 25:18) svladala Dubrovnik, te su im pripala sva tri boda iz derbija začelja.

Dubrovnik je na startu sezone bio domaćin, izgubio je od Velog vrha, a nakon toga je odigrao tri utakmice u gostima. Prije poraza u Splitu od Brda izgubio je od dvije najbolje ekipe, zagrebačke HAVK Mladost i Marine Kaštela. Sve po 3:0. Sad je protiv Brda osvojio prvi set u novoj sezoni.

U iduća dva kola je u ulozi domaćina, dočekuje dvije ekipe iz gornjeg doma, Enna Vukovar i Dinamo. Vukovarska ekipa je sezonu otvorila s tri pobjede i jednim porazom, te osvojia 7 bodova, koliko na svom kontu ima i Dinamo, koji ima polovičan učinak, dvije pobjede i dva poraza. Prošle sezone su namučile Enna Vukovar, a iznenadile kod kuće Dinamo…

Na vrhu tablice su neporaženi, doprvakinje, Marina Kaštela, koja je dobila sve četiri utakmice i osvojila svih 12 bodova, te braniteljice naslova, odbojkašice HAVK Mladost, koje su dobile sve četiri utakmice i osvojile 11 bodova. Prvi iznad Dubrovnika su Brda i Veli vrh s po 3 boda…

DUBROVNIK U SPLITU

Dubrovnik je pod vodstvom Mirjane Vreće i Marine Radić igrao protiv Brda u sastavu: Karla Burđelez, Nina Jakić, Mara Šilje, Marijeta Lolić, Ivana Marinović, Karla Leto, Doris Buzolić, Ema Šušić, Nora Gustin, Gabriela Stipanović, Katarina Drobac, Marija Kristić, Manuela Karač i Iva Maslać. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.