Harrison Ford na Siciliji izgubio kreditnu karticu, brzo mu je vraćena

POLICAJCI sicilijanskog ljetovališta Mondella bili su u nevjerici kada im je muškarac iz Palerma predao izgubljenu kreditnu karticu na kojoj je pisalo – Harrison Ford. Srećom po američkog glumca, odlučili su istražiti gubitak kartice.

Zvijezda Indiana Jonesa (79) trenutačno snima najnoviji nastavak Indiane Jonesa na Siciliji i doista je izgubio kreditnu karticu, objavila je policija Mondella u subotu na Facebooku. Američki glumac u četvrtak je odabrao ljetovalište Mondello da bi ondje proveo nekoliko sati u stankama od napornog snimanja.

No glumca su odmah okružili brojni obožavatelji zbog čega je potražio sklonište u jednome klubu u mjestu, a u strci koja je nastala izgubio je kreditnu karticu. 

Policija brzo pronašla vlasnika

Dokument je pronašao muškarac iz Palerma te ga je odmah predao policiji. U roku od nekoliko minuta policajci su uspjeli pronaći vlasnika, a uistinu se radilo o Harrisonu Fordu.

Slavni glumac je bio u klubu u koji se “skrio” od nasrtljivih obožavatelja, a prisutni kažu da je bio ugodno iznenađen brzinom kojom mu je vraćena kartica te da mu je laknulo. U znak zahvale pozirao je s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *