Filip Pejić nokautiran u KSW-u, pomoć mu se dugo ukazivala

FILIP PEJIĆ izgubio je od debitanta u KSW-u Daniela Rutkowskog, borca kojeg je promocija najavila kao veliko pojačanje, vlasnika titule prvaka FEN i Babilon promocija te je tako napravio korak unatrag od pozicije na kojoj je bio prije nego što je ranije ove godine izgubio od Salahdinea Parnassea. Riječ o poziciji s koje mu je potrebna samo jedna pobjeda da bi mogao napasti titulu.

Hrvatski MMA borac, inače član zagrebačkog American Top Teama, u najavi borbe rekao je da je proučio svog suparnika i da nije bio impresioniran onime što je vidio. Pohvalio je njegovu borbu na distanci, ali dometnuo i da je to zato što se borio protiv boraca koji nisu u njegovom rangu.

“Poslat ću ga nazad u Babilon MMA promociju, gdje mu je mjesto. On je hrvač, a ja volim pobjeđivati hrvače”, rekao je Pejić u najavi meča.

U meč je krenuo dobro. Agresivan ulazak koljenom u glavu uzdrmao je suparnika, potom je Pejić povezao nekoliko udaraca i kontrolirao prvu rundu dobrom obranom od rušenja i preciznim udarcima. Činilo se da bi mogao meč završiti u prvoj rundi, no borci su ušli u drugu, a u njoj je Pejić pao.

Rutkowski je neočekivano izvukao udarac lijevom nogom koji je odsjeo na Pejićevom licu i srušio ga na tlo. Borba je tu brzo završila, a Pejić je ostao ležati na podu kaveza na kojem mu se neko vrijeme ukazivala pomoć. Pribrao se za proglašenje pobjednika, Rutkowskog koji je na impresivan način ušao u KSW.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *