Victorija Beckham u emisiji je otkrila vidno povećane usnice

Victoria Beckham (47) gostovala je nedavno u showu ‘Good Morning America’ gdje je razgovarala o obitelji, savjetima za ljepotu i bivšem bendu Spice girls, ali njezini su se obožavatelji ipak koncentrirali na drugi detalj.

– Velika sam Victorijina obožavateljica, ali ovo što je napravila s usnama je ogromna šteta – napisala je jedna od korisnica Twittera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Victoria je gornju usnu vidno povećala, pa mnogi njezini obožavatelji smatraju da je ipak pretjerala. 

– Izgleda kao da ima alergijsku reakciju, zbilja ne znam zašto si ljudi upropaštavaju lice tako. Baš je dobro izgledala prije toga! 

Victoria i David Beckham (46) vlasnici su različitih tvrtki, a ona se najviše bavi savjetima za ljepotu i svojom kozmetičkom linijom. 

Beckham je za gostovanje odjenula žute trapez hlače, crvenu majicu ispod koje su se nazirali crni rukavi i visoke crne štikle. Victoria je razgovarala o podršci kojeg dobiva od svoga supruga Davida, ali i o ponovnom nastupu sa ‘Spajsicama’.

– Vrijeme s curama bilo je divno, zbilja sam uživala, no mislim da je nastupanje i pjevanje na pozornici definitivno iza mene – ispričala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *