Osvojite jedan od 3 BMW-a putem Inine SMS nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“

Nikad nije bilo lakše doći do novog BMW-a, jer INA svoje kupce nagrađuje sa čak tri! Kupujte na Ini i osigurajte si šansu za dobitak.

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto od 13. listopada do 24. prosinca i natočite Inina vrhunska goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“ potrošite minimalno 250 kuna i na taj način si osigurajte šansu za osvajanjem jednog od tri nova BMW-a te ostale vrijedne dnevne i tjedne nagrade.

VRIJEDNE NAGRADE

  • INA nagrađuje s jednim BMW-om mjesečno – BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW 318d Advantage+ u prosincu.

Dobitnici dnevnih, tjednih i mjesečnih glavnih nagrada bit će obaviješteni putem SMS-a te objavljeni na internetskim stranicama www.ina.hr, najkasnije osam dana nakon izvlačenja.

JEDNOSTAVNA PRIJAVA

Sačuvajte račun i pošaljite SMS s ključnom riječi „INA“, brojem računa i osobnim podacima (ime i prezime, adresa: ulica, mjesto i poštanski broj) na 60010 (2,40 kn/ SMS). U nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta, prilikom čega jedinstveni broj računa može ući samo jednom u obzir za osvajanje nagrada. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

DVOSTRUKA ŠANSA ZA DOBITAK I TROSTRUKI BODOVI UZ INA LOYALTY

Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sad je odlična prilika jer za vrijeme trajanja nagradne igre svi članovi ostvaruju dvostruku prijavu za osvajanje automobila!

Kupovinom Ininih Class Plus goriva dobivate i trostruke bodove na INA Loyalty kartici. Stoga ne propustite iskoristiti ovu odličnu priliku za napredovati brže do idućeg statusa, jer vrhunska Class Plus goriva produžuju vijek trajanja motora i pružaju sigurniju i bezbrižniju vožnju zahvaljujući posebnoj formuli aditiva. 

INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg možete sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu po izboru i 50 bodova na svom INA Loyalty računu!

Sve detalje o nagradnoj igri te više informacija o izvlačenju dobitnika mjesečnih, tjednih i dnevnih nagrada možete pročitati na Ininim službenim stranicama.

Putujte bezbrižno uz čistu snagu Ininih Class Plus goriva i osvojite vrijedne nagrade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *