Sandra Bagarić predstavila novi CD i pokazala odvažni dekolte

Operetna pjevačica Sandra Bagarić (47) zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom predstavila je u utorak u Zagrebu CD naziva ‘Happy End’ sastavljen od operetnih evergreena. Sandra je veselo pozirala u crnoj haljini s dubokim dekolteom, držeći ‘Sretni završetak’.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Neka ostane negdje zapisano da je jedna operetna pjevačica stvarala 27 godina uz uspone i padove, pod ratnim uzbunama, uz suze, ali ipak najviše uz radost i uz smijeh. Ovo je presjek mog cjeloživotnog stvaranja i iako nisam uspjela iznijeti ovaj nosač zvuka za 25. obljetnicu, neka se slavi 27. Zašto ne? – izjavila je Sandra.

– Naučili smo se jazzirati, stvarati i preživljavati unutar izolacije, čitati između redaka, grliti glazbom. Vrijeme je da životu opet vratimo boju, vrijeme je za novu stranicu u životu i neka živi ljubav! – ističe Bagarić.

Uz najbolju Zagrebačku filharmoniju s kojom sam imala čast snimiti nosač zvuka i uz moje kolege iz kazališta Komedija, koji slove kao najbolji u opereti. Strauss, Kalman i Tijardović uokvireni u samu kremu operetne umjetnosti i pod ravnanjem mo Krešimira Batinića. Vjerujem da će ovi operetni evergreeni pronaći put dosvoje publike – izjavila je Sandra Bagarić.

Ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch dodaje kako je ponosan na ovu suradnju te da ovo nije kraj suradnjama sa svijetom opere i operete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *